شمار شهدای غزه امروز به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام رضا علیه السلام مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است همه چیز درباره افزایش مهلت معرفی مشمولان سربازی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + ویدئو محمود عباس: اسرائیل برای تخلیه غزه و کرانه باختری از طریق عملیات کوچاندن تلاش می‌کند
سرخط خبرها

فرمانده نداجا: به‌دنبال نمایش اقتدار در همه مرز‌های آبی خود هستیم| مرزی برای مأموریت اصلی ما وجود ندارد

  • کد خبر: ۱۴۷۰۷۳
  • ۰۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۷
فرمانده نداجا: به‌دنبال نمایش اقتدار در همه مرز‌های آبی خود هستیم| مرزی برای مأموریت اصلی ما وجود ندارد
فرمانده نیروی دریایی ارتش با تاکید بر اینکه توسعه سواحل مکران امروز یک ضرورت است، گفت: امروز در حوزه ژئوپلتیک مرز‌های خودمان را گسترش داده‌ایم و قصد داریم این اقتدار را در همه مرز‌های آبی خودمان نشان دهیم.

به گزارش شهرآرانیوز، جشنواره دانش و پژوهش امام علی(ع) نیروی دریایی ارتش با حضور امیر دریادار حبیب‌الله سیاری معاون هماهنگ‌کننده ارتش، یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش، غلامرضا مصباحی‌مقدم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش در ستاد این نیرو برگزار شد.

امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش در این جشنواره با بیان اینکه با توجه به تأکید رهبر معظم انقلاب، اقتدار در جهان حرف اول را می‌زند، گفت: اگر همه قدرت‌ها را داشته باشیم، اما اگر آن‌ها را به اقتدار نرسانیم یک گام عقب‌تر هستیم. ما امروزدر حال گشت‌زنی در سواحل هستیم و این مأموریت محوله به خود را به نحو کامل به انجام می‌رسانیم.

وی، با اشاره به اهمیت اقتدار کشور در حوزه‌های مختلف بیان کرد: اقتدار کنونی نظام جمهوری اسلامی ایران بر پایه علم و دانش محقق شده و ما امروز توانسته‌ایم از طریق این علم و دانش اقتدار خودمان را در عرصه اقیانوس‌ها به نمایش در بیاوریم.

فرمانده نیروی دریایی ارتش ادامه داد: تامین مرز‌های آبی کشورمان به عنوان اولویت ماست، اما مرزی برای مأموریت اصلی ما وجود ندارد و هر کجا منافع ملی کشور ما باشد ما در آن نقطه حضور داریم. حرکت نیروی دریایی ارتش به سوی استفاده از علم و دانش‌بنیان شدن به ما کمک می‌کند تا در حوزه‌های مختلف شاهد نوآوری باشیم.

وی با اشاره به گسترش دامنه ژئوپلتیکی کشورمان بیان کرد: امروز در حوزه ژئوپلتیک مرز‌های خودمان را گسترش داده‌ایم و قصد داریم این اقتدار را در همه مرز‌های آبی خودمان نشان دهیم.

دریادار ایرانی در پایان با اشاره به ضرورت توسعه سواحل مکران تأکید کرد: توسعه سواحل مکران امروز یک ضرورت است و همه باید دست به دست هم دهیم تا به هر شکل ممکن این اتفاق مبارک را رقم بزنیم، امیدواریم تا در آینده اتفاقات مهمی را در شأن کشور و مردم عزیزمان انجام دهیم.

وزیر آموزش و پرورش نیز در این مراسم با بیان اینکه آموزش و پرورش متعلق به همه است گفت: یکی از مظاهر اقتدار در کشور، دریاست و نیروی دریایی ارتش با صیانت از مرز‌های آبی همزمان در حال توسعه آموزشی و نگاه ویژه به دانش‌آموزان بوده است.

یوسف نوری با اشاره به نتایج المپیاد‌های علمی و جشنواره‌های دانش آموزی گفت: باید برای نسل آینده از الان برنامه ریزی کرد و نیروی دریایی ارتش در این عرصه پیشگام بوده است.

در این همایش تفاهم نامه همکاری بین نیروی دریایی ارتش و وزارت آموزش و پرورش در زمینه توسعه فرهنگ دریایی و افزایش هنرستان‌های دریایی کشور و تفاهنامه مرکز مطالعات نیروی دریایی راهبردی و موسسه استنادی بر پایش علوم و فناوری جهان اسلام به امضا رسید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->